Lotty Wolfs leerde het vak van haar vader. „Hij gooide me in het diepe. Ik mocht de inkoop doen en op mijn dertigste vroeg mijn vader of ik de zaak wilde overnemen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Lotty Wolfs leerde het vak van haar vader. „Hij gooide me in het diepe. Ik mocht de inkoop doen en op mijn dertigste vroeg mijn vader of ik de zaak wilde overnemen.” © Annina Romita

Lotty van Wolfs Woonstudio in Hengelo: ‘Mijn vader gooide mij in het diepe, door hem heb ik het vak geleerd’

HENGELO - Toen Lotty Wolfs (1971) twintig jaar geleden de woninginrichtingszaak van haar vader Gerard overnam, heette het nog ‘Wolfs Hengelo’. De naam is nu Wolfs Woonstudio, voor interieurontwerp op maat, inclusief woontextiel en meubels.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    1

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.