Marie-Josée Eenkhoorn is 15 jaar coördinator bij de stichting Leendert-Vriel geweest. „We zijn met al onze vrijwilligers een onmisbare schakel.”
Volledig scherm
PREMIUM
Marie-Josée Eenkhoorn is 15 jaar coördinator bij de stichting Leendert-Vriel geweest. „We zijn met al onze vrijwilligers een onmisbare schakel.” © Rikkert Harink

Marie-Josée uit Hengelo stond mensen bij vlak voor hun overlijden: ‘Lichtpuntjes vind je in kleine dingen’

Marie-Josée Eenkhoorn was mantelzorger van haar vader. Na diens overlijden meldde ze zich als vrijwilliger bij de stichting Leendert Vriel die mensen bijstaat bij het sterven. Om er vervolgens 15 jaar afdelingscoördinator te zijn. Nu stopt dat. Wat ze geleerd heeft? „Dat er ook in dit donker lichtpuntjes zijn.”

  1. ‘Het is onbegrijpelijk dat FC Twente geen vervanger haalt voor Tzolis’
    De Ballen Verstand

    ‘Het is onbegrijpe­lijk dat FC Twente geen vervanger haalt voor Tzolis’

    FC Twente speelde zondagmiddag in een prachtig voetbalgevecht gelijk tegen Feyenoord (1-1), terwijl Heracles Almelo op bezoek bij nummer drie FC Eindhoven de bietenbrug op ging (1-0). Genoeg om over na te praten dus in De Ballen Verstand. Zeker als ook nog eens de transferdeadline nadert. Voetbalwatcher Leon ten Voorde, verslaggever Gerben Kuitert en host Frank Bussink staken de koppen bij elkaar.