Marloes Assink (35) pakt de verrassingsbox van Too Good to Go uit. „Wij houden niet van voedselverspilling en zijn ook niet het type dat in de war raakt als iets een dag over de datum is.”
Volledig scherm
PREMIUM
Marloes Assink (35) pakt de verrassingsbox van Too Good to Go uit. „Wij houden niet van voedselverspilling en zijn ook niet het type dat in de war raakt als iets een dag over de datum is.” © Emiel Muijderman

Marloes en Bas uit Hengelo zijn ‘beetje heel erg fanatiek’ met Too Good to Go: ‘Kochten al meer dan 500 boxen’

HENGELO - Ze hebben een hekel aan voedselverspilling, maar houden wel van verrassingen: voor Marloes en Bas Assink uit Hengelo is voedselbesparingsapp Too Good to Go daarom dé uitkomst. Het stel scoorde er al ruim vijfhonderd verrassingsboxen, en bespaarde er flink mee. „Soms voelt het net alsof je iets gewonnen hebt.”

  1. Schiet hulp bij verward gedrag in Twente tekort? Hulpverlener Marjon uit Hengelo vindt van wel
    PREMIUM

    Schiet hulp bij verward gedrag in Twente tekort? Hulpverle­ner Marjon uit Hengelo vindt van wel

    De overlast door verwarde personen in Twente en de Achterhoek stijgt explosief. Marjon ter Braak van MTB Zorg in Hengelo is er niet verbaasd over en de door de wol geverfde hulpverleenster weet waar ze het over heeft. Verslaafden met psychische problemen willen zelf meestal geen hulp, maar ook de hulpverlening is regelmatig onvoldoende ontoereikend. Ze benoemt drie knelpunten en geeft een mogelijke oplossing.