Een deel van de gekraakte panden aan de Langelermaatweg. Links het vroegere kantoor van de smeerpotjesfabriek met woning. Daarnaast de afbraakwoningen voor vroegere werknemers.
Volledig scherm
PREMIUM
Een deel van de gekraakte panden aan de Langelermaatweg. Links het vroegere kantoor van de smeerpotjesfabriek met woning. Daarnaast de afbraakwoningen voor vroegere werknemers. © Annina Romita

Met 3-0 achter, maar Hengelose krakers behalen alsnog klinkende overwinning

HENGELO - De krakers aan de Langelermaatweg kunnen voorlopig blijven zitten. Het gerechtshof in Arnhem maakte gehakt van een eerdere uitspraak van de kortgedingrechter. Maar kraker Frans rekent zich niet rijk. „Als kraker sta je altijd met 3-0 achter.”

  1. Was het een vergismoord in 1997? In vijf afleveringen op zoek naar antwoorden in De Zaak Beckum
    PODCAST

    Was het een vergis­moord in 1997? In vijf afleverin­gen op zoek naar antwoorden in De Zaak Beckum

    Een onschuldig gezin dat wordt aangevallen. Een gewelddadige seksbranche. Een arrestatieteamlid dat wordt doodgeschoten. Het klinkt als drie zaken, maar het is er één. In de podcastserie duikt Ramon Kunst in De Zaak Beckum. Want waarom wordt een onschuldig gezin zomaar aangevallen? En hoe kan het dat deze zaak nog steeds niet is opgelost? In vijf afleveringen zoeken we antwoorden in een zaak die nog steeds gevoelig ligt.