Roos Nijland (l.), Amber Zegeren en Quinty van Dijk doen gewoon mee aan Missverkiezingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Roos Nijland (l.), Amber Zegeren en Quinty van Dijk doen gewoon mee aan Missverkiezingen. © Roos Nijland (links) Roy Froma.

Missverkiezing blijft Twentse meiden trekken, ondanks verhalen over The Voice: ‘Je moet zelf aangeven: ik wil niet bloter dan dit’

HENGELO/ALMELO - Met de kin omhoog en de borst vooruit kijken ze lachend in de camera. Trots en vol zelfvertrouwen. Klaar voor een avontuur dat hun levens kan veranderen. Want zij zijn de mooiste jonge vrouwen van Overijssel, weten ze. En dat willen ze laten zien. Het gevaar? Dat ze voor die droom verder gaan dan ze zelf willen. „Je moet aangeven: ik wil niet bloter dan dit.” 

  1. Huizen in Hengelo staan wagenwijd open bij renovatie; ‘de gelegenheid maakt de dief’, weet de professor
    PREMIUM

    Huizen in Hengelo staan wagenwijd open bij renovatie; ‘de gelegen­heid maakt de dief’, weet de professor

    HENGELO - Yvonne Olthuis-Kosters verbaasde zich erover dat het huis van haar vader alsmaar open stond tijdens het groot onderhoud. Nu is hij een gouden armband kwijt. Hij is de zoveelste. Professor misdaadwetenschap Marianne Junger van Universiteit Twente zegt dat de gelegenheid de dief maakt. Corporatie Welbions bekijkt voortaan per project of meer maatregelen nodig zijn, zoals cameratoezicht.