Zes van de acht leden van de nieuwe bewonerscommissie van ’t Swafert. Achterste rij vanaf links: Wietske Idzes, Danny Rietman,  Klaas van Schie en Cor van den Berg. Daarvoor Jolande Burlage en helemaal vooraan Mirriam te Vaarwerk.
Volledig scherm
PREMIUM
Zes van de acht leden van de nieuwe bewonerscommissie van ’t Swafert. Achterste rij vanaf links: Wietske Idzes, Danny Rietman, Klaas van Schie en Cor van den Berg. Daarvoor Jolande Burlage en helemaal vooraan Mirriam te Vaarwerk. © Frans Nikkels

Na koud water en rattenvallen voor de deur: bewoners Swafert Hengelo zijn klaar om het tij te keren

HENGELO - Bewoners van wooncomplex ’t Swafert zijn klaar om het tij te keren. De nieuwe bewonerscommissie wil de communicatie met de eigenaar verbeteren, maar bovenal: dat klachten snel worden verholpen.

  1. Twentse taxichauffeurs houden altijd hun hart vast bij ophalen uitgaanspubliek: ‘Het is altijd chaotisch’
    PREMIUM

    Twentse taxichauf­feurs houden altijd hun hart vast bij ophalen uitgaanspu­bliek: ‘Het is altijd chaotisch’

    ROSSUM - Het ophalen van uitgaanspubliek na een groot feest: duizenden keren gaat het net - maar dan ook echt nét - goed, slechts heel af en toe gaat het mis. Zoals afgelopen zondag, toen na de Twentse Piraten Party in Rossum een jongeman uit Tubbergen onder een touringcar kwam en gewond raakte. Het zijn incidenten die bijna niet te voorkomen zijn, zeggen Twentse vervoerders.