Impressie van het Brokanthuis (links) en zijn omgeving. De Hengelo politiek is content met het plan. Al zijn er wel zorgen over voldoende parkeerplaatsen en de verkeerssituatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van het Brokanthuis (links) en zijn omgeving. De Hengelo politiek is content met het plan. Al zijn er wel zorgen over voldoende parkeerplaatsen en de verkeerssituatie. © Kloos2

Oude brouwerij in Hengelo wordt een Brokanthuis, maar waar naartoe met auto's voor de coffeeshop?

HENGELO - Opnieuw krijgt een ‘historische’ locatie in de Hengelose binnenstad na jaren praten een nieuwe invulling. De politiek stemt in met het plan voor een Brokanthuis aan de Marskant. Ook al zijn er nog wel wat vragen over het parkeren en de verkeerssituatie.

  1. Vechten in een café? Deze vier Twentse steden voeren de zwarte lijst in, als ‘fantastische stok achter de deur’
    PREMIUM

    Vechten in een café? Deze vier Twentse steden voeren de zwarte lijst in, als ‘fantasti­sche stok achter de deur’

    ALMELO/ENSCHEDE - In vier Twente steden komen gasten die zich misdragen in een horecagelegenheid binnenkort op een zwarte lijst. Dat zijn Enschede, Almelo, Hengelo en Oldenzaal. Horecaondernemers en politie juichen de maatregel toe. „Het is een fantastische stok achter de deur.” Het gaat om een afgeschermde website, waarop raddraaiers met naam en foto worden geregistreerd.