Uitbater Clemens Falkmann van De Ontmoeting wil graag andere teksten op de bordjes in het park. „Daar staat alleen op wat er niet mag. Ik zie liever teksten over wat hier wél mag!”
Volledig scherm
PREMIUM
Uitbater Clemens Falkmann van De Ontmoeting wil graag andere teksten op de bordjes in het park. „Daar staat alleen op wat er niet mag. Ik zie liever teksten over wat hier wél mag!” © Annina Romita

‘Paviljoen De Ontmoeting is mooiste plek van Hengelo’

HENGELO - Het is stil in en rond Paviljoen De Ontmoeting in Hengelo. De zaak is leeg en verlaten, het terras wacht op betere tijden en in de vijver van het Prins Bernhardplantsoen hangen een paar eenden verveeld rond. Coronatijd.

 1. Eis: 18 jaar en tbs voor Hengeloër Wim V. wegens kerstmoord: ‘Chantal werd afgeslacht’
  PREMIUM

  Eis: 18 jaar en tbs voor Hengeloër Wim V. wegens kerstmoord: ‘Chantal werd afgeslacht’

  ALMELO - Ze had de vriezer vol ijstaarten gezet en haar jurk alvast klaar gehangen. Maar Chantal de Vries (27) uit Almelo zou Kerstmis niet vieren met haar ouders en twee broers. In de kerstnacht van 2019 werd ze bij een appartement aan de Hampshire in Hengelo vermoord door Hengeloër Wim V., die dinsdagmiddag in Almelo wegens moord een celstraf van 18 jaren en tbs met dwangverpleging tegen zich hoorde eisen.
 1. Betty (90) uit Harderwijk over avondklok: 'Nu een boete, toen kogels'
  Play

  Betty (90) uit Harderwijk over avondklok: 'Nu een boete, toen kogels'

 2. Kabinet valt. Einde Rutte III is feit wegens toeslagenaffaire
  Play

  Kabinet valt. Einde Rutte III is feit wegens toeslagen­af­fai­re