Paul Krijnsen in het decor van ‘Tot Tubbig en niet verder’, de theaterproductie over de boerenopstand in Tubbergen.
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Krijnsen in het decor van ‘Tot Tubbig en niet verder’, de theaterproductie over de boerenopstand in Tubbergen. © Wouter Borre

Pilatus, Stork en zelfs God: Hengeloër Paul Krijnsen draait zijn hand er niet voor om

HENGELO - Hij speelde zelfs al eens ‘God’. Toch hoopt Paul Krijnsen dat hij in de toekomst grotere rollen speelt dan de Hengeloër tot nu toe deed. Hoe dan ook: de gewezen fysiotherapeut voelt zich helemaal in zijn element op het podium. Een plek waar hij zich meer durft te laten gelden dan privé. Een interview.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  2

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Wel of niet naar het WK in Qatar? In Twente is er twijfel: 'De situatie daar is echt verschrikkelijk’
  PREMIUM
  VIDEO

  Wel of niet naar het WK in Qatar? In Twente is er twijfel: 'De situatie daar is echt verschrik­ke­lijk’

  HENGELO - We zijn er weer bij en dat is prima, Viva Hollandia. Ook in Twente kijken we reikhalzend uit naar het WK van 2022. Maar is het wel oké om te voetballen in Qatar? Een corrupt land waar volgens Amnesty International de mensenrechten worden geschonden, en waar 6.500 arbeiders om het leven zijn gekomen bij de bouw van WK-stadions. Verslaggever Michel van Ballegooij peilt de stemming op de markt in Hengelo.