Prya Rampersad is het gezicht van de collecteweek van de Nierstichting, die deze week loopt. „Na een dialyse ben ik kapot. Het is alsof je een marathon hebt gelopen, of je krijgt een katergevoel.”
Volledig scherm
PREMIUM
Prya Rampersad is het gezicht van de collecteweek van de Nierstichting, die deze week loopt. „Na een dialyse ben ik kapot. Het is alsof je een marathon hebt gelopen, of je krijgt een katergevoel.” © Frans Nikkels

Prya (30) uit Hengelo is het gezicht van de Nierstichting: ‘Ik kan niet de moeder zijn die ik wil zijn’

ENSCHEDE - Prya Rampersad (30) uit Hengelo is deze week het gezicht van de Nierstichting. Zij wil laten zien wat de invloed is van nierfalen op een jong gezin. „Mama, ik ben heel voorzichtig. Ik wil niet dat jij corona krijgt.”

  1. Hij bokste tegen Rico Verhoeven, nu is Hengeloër Mutlu Karabulut succesvol sportschoolondernemer
    PREMIUM

    Hij bokste tegen Rico Verhoeven, nu is Hengeloër Mutlu Karabulut succesvol sport­school­on­der­ne­mer

    HENGELO - Hij vocht tegen de bekendste kickbokser in ons kikkerland: Rico Verhoeven. Mutlu Karabulut (41) verloor, maar hij zei het kickboksen geen vaarwel. Hij begon zijn eigen succesvolle school, Fit Fight Dojo. Tot eind van het jaar zit Karabulut nog in de voormalige sportzaal van de Bataafse Kamp. Hij verhuist vervolgens naar de Oude Boekeloseweg en kijkt daar naar uit. „Ik kan niet wachten, het wordt daar zo mooi.”