Pel Kotkamp (links) en Erik Schott zijn de organisatoren van Hengelo 60’s Revival. „We zien ook jongelui die zijn opgevoed met jaren 60-muziek.”
Volledig scherm
PREMIUM
Pel Kotkamp (links) en Erik Schott zijn de organisatoren van Hengelo 60’s Revival. „We zien ook jongelui die zijn opgevoed met jaren 60-muziek.” © Lars Smook

Sfeer van tijd dat stad nog uitpuilde van de beatclubs: dat is Hengelo 60’s Revival

HENGELO - Het is een beproefde formule waaraan niet wordt gesleuteld, want de trouwe bezoekers zijn er aan verslaafd geraakt: een reüniefestival met bandjes met lokale roots. Hengelo 60’s Revival staat, na een jaartje gedwongen pauzeren, weer op de agenda: op zondag 7 november in Metropool.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  4

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Hengelo staat te vaak tegenover de eigen inwoners
  PREMIUM
  column

  Hengelo staat te vaak tegenover de eigen inwoners

  Mensen zijn betrokken bij wat er in hun woon- en leefbuurt gebeurt. En zo komt het vaak voor dat ze een gevecht moeten leveren met de gemeente. Neem de bewoners aan de Breemarsweg. Zij moeten hemel en aarde bewegen om de gemeente onder de aandacht te brengen dat er in hun subjectieve werkelijkheid veel te hard wordt gereden. Bovendien is er door afsluitingen elders in de stad meer zwaar vrachtverkeer dat over de weg dendert.