Stef Boers uit Losser is in januari 2023 begonnen met zijn Missie Koffie. Als barista komt hij met zijn bakfiets langs op verschillende locaties.
Volledig scherm
PREMIUM
Stef Boers uit Losser is in januari 2023 begonnen met zijn Missie Koffie. Als barista komt hij met zijn bakfiets langs op verschillende locaties. © Charissa van Willigen

Stef Boers (40) uit Losser rijdt niet alleen op vrachtwagen, maar ook op barista-bakfiets door Twente: 'Dat is Missie Koffie!’

In het dagelijks leven werkt hij als vrachtwagenchauffeur. Maar sinds januari 2023 gaat Stef Boers (40) uit Losser in zijn vrije tijd als barista op pad. Dat doet hij op volledig eigen wijze, met… een omgebouwde bakfiets. „Je moet speciaal zijn.”

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.