De komende twee jaar mag Wouter Munsterman zijn verwondering over en bewondering voor Hengelo zien te vatten in gedichten. „Als iets je positieve energie geeft, doe het dan gewoon.”
Volledig scherm
PREMIUM
De komende twee jaar mag Wouter Munsterman zijn verwondering over en bewondering voor Hengelo zien te vatten in gedichten. „Als iets je positieve energie geeft, doe het dan gewoon.” © Lars Smook

Stoepje voor de ijssalon is voor de kersverse stadsdichter al genoeg om van Hengelo te houden

HENGELO - Zijn verwondering, zo niet bewondering, over en voor Hengelo. De kersverse stadsdichter Wouter Munsterman wil die de komende twee jaar graag delen met zijn stadsgenoten. Hij raadt nu al aan zijn gedichten straks goed te lezen. „Ik heb de neiging om er woordgrapjes in te stoppen.”

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    2

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?