Er is belangstelling voor het bijwonen van de operadiners, zegt de organisatie, met van links af Sandra Fluttert, Erwin Strikker, Jeannette Lodeweges en Antek Olszanowski.
Volledig scherm
PREMIUM
Er is belangstelling voor het bijwonen van de operadiners, zegt de organisatie, met van links af Sandra Fluttert, Erwin Strikker, Jeannette Lodeweges en Antek Olszanowski. © Emiel Muijderman

Tafelen en luisteren tijdens Operadiners in Hengelo: ‘Een beetje André Rieu Light’

HENGELO - Beroemde opera-aria’s en duetten met tussen de bedrijven door een Italiaans viergangenmenu: dat moet wel in de smaak vallen in Hengelo, is het sterke vermoeden van Antek Olszanowski en Jeannette Lodeweges. Daarom begint er volgende maand een serie met vier ‘operadiners’.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    6

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?