Els en John Thijert (rechts) vinden het welletjes na meer dan 40 jaar in het bloemenvak. Roy Albers en Lotte Wijngaard (links) nemen de zaak over.
Volledig scherm
PREMIUM
Els en John Thijert (rechts) vinden het welletjes na meer dan 40 jaar in het bloemenvak. Roy Albers en Lotte Wijngaard (links) nemen de zaak over. © Cees Elzenga/hetoog.nl

Thijert Bloemsierkunst in Hengelo vindt nieuwe opvolger

HENGELO - Thijert Bloemsierkunst is een begrip in Hengelo. John (65) en Els Thijert (64) denken al langer over afbouwen, maar hadden geen opvolging. Tot nu. 

  1. Meer oude zoutputten met flink tempo dicht in Twente

    Meer oude zoutputten met flink tempo dicht in Twente

    HENGELO - Zoutproducent Nouryon zegt het tempo te gaan opschroeven van het afsluiten van oude zoutputten. Dit jaar worden er 8 definitief afgesloten. Voor volgend jaar zouden dat er 20 zijn. Maar het bedrijf treft momenteel voorbereidingen om meer af te sluiten. De oude zoutputten zijn een risico voor instorting. Vorige week werd bekend dat er bijvoorbeeld lichte trillen waren waargenomen bij twee oude putten onder de afvalverwerker Twence.
  2. Medewerkster museum Hengelo op heterdaad betrapt bij diefstal: Moet ruim 15.000 euro terugbetalen

    Medewerk­ster museum Hengelo op heterdaad betrapt bij diefstal: Moet ruim 15.000 euro terugbeta­len

    HENGELO/ALMELO - Bianca. D. (42) uit Hengelo loopt in september 2018 tegen de lamp als verborgen camera’s haarscherp vastleggen dat ze meermaals geld uit de kluis van het Oyfo Techniekmuseum in Hengelo haalt. Het museum loopt op dat moment al bijna drie jaar tegen onverklaarbare kasverschillen aan en heeft in een laatste poging de boosdoener te achterhalen een recherchebureau ingeschakeld.