Jeroen Brok nestelt zich in het rood fluweel van de schouwburg. „Het is vooral de illusie van theater die me aanspreekt, wat je met decor en licht kunt doen."
Volledig scherm
Jeroen Brok nestelt zich in het rood fluweel van de schouwburg. „Het is vooral de illusie van theater die me aanspreekt, wat je met decor en licht kunt doen." © Reinier van Willigen

Vaste bezoeker Jeroen Brok gegrepen door de illusie van Schouwburg Hengelo

HENGELO - Toen Jeroen en Joke Brok voor het eerst naar Schouwburg Hengelo gingen, gebruikten ze de CJP-pas nog. Onafhankelijk van elkaar. Nu gaan ze alweer heel wat jaartjes samen. Brok, oud-eigenaar van Brok Interieur, is ook voorzitter van de businessclub Podion, die de schouwburg steunt.

  1. Twents Koor moet Beethovenconcert in Hengelo met pijn in het hart uitstellen

    Twents Koor moet Beethoven­con­cert in Hengelo met pijn in het hart uitstellen

    HENGELO - In samenspraak met burgemeester Sander Schelberg heeft het TCOV Concertkoor het Beethovenconcert afgelast. Het concert zou vrijdag in de hal van het stadhuis worden gehouden. „Verschrikkelijk gewoon”, zegt voorzitter Alie Smelt van het koor. „Dit komt hard aan bij het koor, orkest en solisten. Maar er is ook begrip gezien de enorme toename van Covid-besmettingen en de code rood die er op dit moment in Nederland is.”