Twee wisselende exposities in de voormalige V&D vielen bij het publiek in ieder geval wel in de smaak. Maar of dat genoeg is om het verlies van een vaste kunstzaal op te vangen?
Volledig scherm
PREMIUM
Twee wisselende exposities in de voormalige V&D vielen bij het publiek in ieder geval wel in de smaak. Maar of dat genoeg is om het verlies van een vaste kunstzaal op te vangen? © Frans Nikkels Fotografie

Vaste kunstzaal is te duur, dus Hengelo moet het voorlopig met wisselende exposities doen

HENGELO - Hengelo krijgt in ieder geval de eerste drie jaar geen kunstzaal in de binnenstad, maar moet het doen met exposities op wisselende locaties. Voor een vaste plek is voorlopig geen geld. Bovendien zijn er nog te veel vraagtekens over waar die zou moet komen.

  1. Zeker 20 bedrijven en particulieren krijgen nog geld van ‘ondernemer’ in Hengelo, man zelf is spoorloos
    PREMIUM

    Zeker 20 bedrijven en particulie­ren krijgen nog geld van ‘ondernemer’ in Hengelo, man zelf is spoorloos

    ALMELO/HENGELO - Zeker twintig bedrijven en particulieren zeggen te zijn opgelicht door de eigenaar van een cateringbedrijf uit Hengelo. Het balletje kwam aan het rollen toen Westerhuis Verhuur Twente in Almelo foto’s van de man op Facebook zette. Mirjam* uit Hengelo herkende de man meteen. Bij hem bestelde ze haar kerstdiner. Ze kreeg drie bakken met slecht en bedorven eten. „We hebben maar frikandellen gebakken.”