Volt neemt in Hengelo de komende vier jaar plaats op de reservebank om over vier jaar alsnog in de gemeenteraad te komen. Helemaal rechts Henk Jan van Essen, met enkele andere initiatiefnemers.
Volledig scherm
Volt neemt in Hengelo de komende vier jaar plaats op de reservebank om over vier jaar alsnog in de gemeenteraad te komen. Helemaal rechts Henk Jan van Essen, met enkele andere initiatiefnemers. © Frans Nikkels Fotografie

Volt vier jaar in Hengelo op de reservebank bij gebrek aan vrouwen

HENGELO - Volt doet in Hengelo niet mee aan de komende raadsverkiezingen. Er konden geen voldoende vrouwelijke kandidaten worden gevonden. Volt Hengelo gaat nu door als een politieke beweging om zo over vier jaar alsnog een plek in de gemeenteraad te veroveren.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    6

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?