Alle partners verzamelen in de nieuwe winkel aan De Brink. Van links naar rechts: ROC-studente Esmee Notenboom, Tom Jenneboer, Marianne Bodde, Jaap Jenneboer en Rik Dekker.
Volledig scherm
PREMIUM
Alle partners verzamelen in de nieuwe winkel aan De Brink. Van links naar rechts: ROC-studente Esmee Notenboom, Tom Jenneboer, Marianne Bodde, Jaap Jenneboer en Rik Dekker. © Emiel Muijderman

Waar studenten de winkel maken: nieuwe duurzame zaak O3 Community Center opent in Hengelo

HENGELO - Veel dichterbij de praktijk kunnen studenten van het ROC van Twente en CT Stork College niet komen. Ze gaan samen een nieuwe duurzame winkel runnen in de Brinkpassage: O3 Community Center. De O’s staan voor ondernemen, onderwijs en overheid.

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.