Wat zit er in een bus van Dura Vermeer Bouw? Het Hengelose bedrijf doet mee aan de tetris challenge.
Volledig scherm
Wat zit er in een bus van Dura Vermeer Bouw? Het Hengelose bedrijf doet mee aan de tetris challenge. © Dura Vermeer Bouw Hengelo

Wat gaat er schuil in het busje? Dura Vermeer Hengelo haakt in op Tetris Challenge

HENGELO - Wat gaat er eigenlijk allemaal schuil in een busje van een bouwbedrijf? Dura Vermeer Bouw geeft antwoord op die vraag door mee te doen aan de zogenoemde ‘Tetris Challenge’. De inhoud van een busje én twee medewerkers van het Hengelose bouwbedrijf zijn uitgestald op een foto, die metershoog bovenaf is gemaakt met een drone. 

“In deze bussen kom je niet alleen de man met de hamer tegen”, schrijft Dura Vermeer Bouw bij de foto, die nog het meest doet denken aan de inhoud van een Playmobil-set. “Vakmannen zoals deze twee zijn steeds schaarser, maar zonder deze vaklieden komt er immers niets van de grond. Letterlijk”, omschrijft het bedrijf de deelname aan de ‘challenge’, die vooral bij hulpdiensten in heel het land navolging heeft gekregen. 

“Een mooie gelegenheid om eens flink uit te pakken. Er ligt een stuk meer dan je denkt!”, besluit het bedrijf. Wie een kijkje neemt ontdekt naast de twee medewerkers van het bedrijf tal van gereedschapskisten, werktuig en een brandblusser. Benieuwd naar de inhoud? Zoom de foto bovenaan dit verhaal goed in om de precieze inhoud te ontdekken.

Hulpdiensten doen massaal mee

De Tetris Challenge (vernoemd naar het beroemde videospelletje waarin je blokken stapelt) is de laatste maand een hype op sociale media in vooral Nederland en België. Hulpdiensten zoals politie, brandweer, ambulance en zelfs het leger stallen de inhoud van hun voertuigen uit. De politie van Antwerpen gebruikte zelfs een zogenaamde ‘arrestant’ voor hun challenge. Ook het Solar Team Twente gooit deze vrijdag vanuit Australië een ‘tetris challenge’-foto de wereld in. En in zo'n zonne-auto gaat nog heel wat materiaal schuil. 

Bekijk enkele andere voorbeelden hieronder.

Ook het Solar Team Twente doet mee aan de challenge. Helemaal vanuit Australië.
Volledig scherm
Ook het Solar Team Twente doet mee aan de challenge. Helemaal vanuit Australië. © Solar Team Twente
De ambulancedienst van Rotterdam
Volledig scherm
De ambulancedienst van Rotterdam © Facebook
Politie Alphen doet mee aan de Tetris Challenge
Volledig scherm
Politie Alphen doet mee aan de Tetris Challenge © Politie Alphen aan den Rijn
De brandweer Friesland.
Volledig scherm
De brandweer Friesland. © Brandweer Fryslân