‘Ze zei meneer tegen mij.’ Dat en nog veel meer andere leuke verhalen in de deze nieuwsupdate van Hengelo, Hof van Twente en Borne.
Volledig scherm
PREMIUM
‘Ze zei meneer tegen mij.’ Dat en nog veel meer andere leuke verhalen in de deze nieuwsupdate van Hengelo, Hof van Twente en Borne. © Emiel Muijderman

Weg met het chagrijn! Leuke verhalen uit Hengelo, Borne en Goor: da’s pas fijn!

NieuwsupdateHENGELO/BORNE/GOOR - Bah, wat een chagrijn en onvrede weer deze week. Je zou er depressief van worden. Niet doen! Er gebeurde, zoals altijd, ook genoeg waar je vrolijk van wordt. Wat dacht u van een bankdrukker in Hengelo die dé smoes heeft gevonden om niet bij zijn schoonouders te eten? Of anders van een tweeling die zich met een slim winkelwagentje naar een hoger niveau rijdt in Goor en een sportheld van onze grootste sportheld die zo maar in Borne komt squashen?

  1. Alle Hengelose woonwijken worden een 30 km-zone; wethouder Steen is trots op nieuwe plannen
    PREMIUM

    Alle Hengelose woonwijken worden een 30 km-zone; wethouder Steen is trots op nieuwe plannen

    HENGELO - De gemeente wil op korte termijn in alle woonwijken 30 km-zones maken. Hiermee komt het college van B en W tegemoet aan een wens van de gemeenteraad. „De plannen moeten nog verder uitgewerkt worden deze collegeperiode”, zegt wethouder Hanneke Steen. „We hopen hiermee het verkeersgedrag van automobilisten te beïnvloeden en daarmee de veiligheid in de woonwijken te verbeteren.” Dat laatste is hard nodig. Veel mensen ervaren juist onveiligheid in hun woonstraat.