De vijf jonge kittens die met geweld om het leven zijn gebracht.
Volledig scherm
PREMIUM
De vijf jonge kittens die met geweld om het leven zijn gebracht. © Dierenambulance Zorgteam Twente

Woede en verdriet om doodgeslagen kittens in Hengelo: ‘Vermoord en als afval gedumpt’

De medewerkers van Dierenambulance Zorgteam Twente zijn verdrietig, maar vooral heel erg boos. Wie haalde het in zijn hoofd om de schedels van vijf kittens in te slaan en vervolgens te dumpen als vuilnis, langs het Bartelinkslaantje in Hengelo (O)? „We hopen dat de politie de dader of daders te pakken krijgt.”

3 reacties

 • Van renssen

  1 jaar geleden
  Schandelijk bah hoe kun je zo iets doen .
 • Marianne Klaasen

  1 jaar geleden
  Er is geen enkele beschaving meer. De wereld verloedert steeds verder. Het bewijs wordt telkens geleverd door hoe men met dieren omgaat. Als je niet goed voor een dier bent, ben je ook niet goed voor een mens. Laat je dier steriliseren dan voorkom je zulke ellende. Maar nee, men koopt liever een heel grote tv of een smartphone. Als de dader wel gevonden wordt verplicht te werk stellen en een heel, heel hoge boete. Pakken in de portemonnee is nog steeds de beste straf. Bah, hoe kun je.
 • M.G. Blom

  1 jaar geleden
  Vroeger werden ingewenste nestjes (ook van honden en andere dieren) gewoon in een emmer verzopen. Nu er mogelijkheden zát zijn om ongewenste zwangerschappen te voorkomen, gebeuren dergelijke dieronvriendelijke acties nog steeds. Omdat het geen geld mag kosten natuurlijk. Het mogen uitzonderingen zijn, maar het blijft schandelijk.