De jachthond trekt de doodgebeten ree uit het water van het Kristalbad.
Volledig scherm
PREMIUM
De jachthond trekt de doodgebeten ree uit het water van het Kristalbad. © Rob Streep

Woede over doodbijten ree door onaangelijnde hond bij Kristalbad in Hengelo

HENGELO - De eigenaresse van twee honden kan een bekeuring tegemoet zien. Eén van haar twee jachthonden beet donderdagochtend een ree dood nabij Het Kristalbad in Enschede. De politie werd gealarmeerd door natuurfotograaf Rob Streep uit Hengelo die getuige was van het voorval.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  2

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Wel of niet naar het WK in Qatar? In Twente is er twijfel: 'De situatie daar is echt verschrikkelijk’
  PREMIUM
  VIDEO

  Wel of niet naar het WK in Qatar? In Twente is er twijfel: 'De situatie daar is echt verschrik­ke­lijk’

  HENGELO - We zijn er weer bij en dat is prima, Viva Hollandia. Ook in Twente kijken we reikhalzend uit naar het WK van 2022. Maar is het wel oké om te voetballen in Qatar? Een corrupt land waar volgens Amnesty International de mensenrechten worden geschonden, en waar 6.500 arbeiders om het leven zijn gekomen bij de bouw van WK-stadions. Verslaggever Michel van Ballegooij peilt de stemming op de markt in Hengelo.