De man die, volgens eigenaar Jaap Besteman van Westerhuis Verhuur Twente, nog voor naar schatting 20.000 tot 25.000 euro aan materialen terug moet brengen naar het Almelose verhuurbedrijf.
Volledig scherm
PREMIUM
De man die, volgens eigenaar Jaap Besteman van Westerhuis Verhuur Twente, nog voor naar schatting 20.000 tot 25.000 euro aan materialen terug moet brengen naar het Almelose verhuurbedrijf. © Beeldbewerking Tubantia.nl

Zeker 20 bedrijven en particulieren krijgen nog geld van ‘ondernemer’ in Hengelo

ALMELO/HENGELO - Zeker twintig bedrijven en particulieren zeggen te zijn opgelicht door de eigenaar van een cateringbedrijf uit Hengelo. Het balletje kwam aan het rollen toen Westerhuis Verhuur Twente in Almelo foto’s van de man op Facebook zette. Mirjam* uit Hengelo herkende de man meteen. Bij hem bestelde ze haar kerstdiner. Ze kreeg drie bakken met slecht en bedorven eten. „We hebben maar frikandellen gebakken.” 

  1. De bijzondere kunst van Wynand (61) uit Hengelo: ‘Ik heb dit ook naar minister Grapperhaus gestuurd’
    PREMIUM
    Met video

    De bijzondere kunst van Wynand (61) uit Hengelo: ‘Ik heb dit ook naar minister Grapper­haus gestuurd’

    HENGELO - Anderhalf jaar geleden kon minister Grapperhaus zich op zijn bruiloft niet aan de door hemzelf gepredikte anderhalve meter afstand houden. Het leverde hem, naast bakken vol kritiek, ook een merkwaardig cadeau op. Van een bijzondere kunstenaar uit Hengelo, wiens werk nu te zien is op de Art Brut Biennale. „Ik kreeg een boek met een handgeschreven voorwoord terug, als bedankje.”