Het project Het Schone Oosten: Judah Bolink (links) , Niek Opten en Leo van Raaij (midden) kijken wat vervuiling is en wat het betekent voor ons.
Volledig scherm
Het project Het Schone Oosten: Judah Bolink (links) , Niek Opten en Leo van Raaij (midden) kijken wat vervuiling is en wat het betekent voor ons. © Frans Nikkels

Help ons! Hoe schoon of vervuild is jouw omgeving?

OPROEPJournalisten van De Stentor, Tubantia en de Gelderlander gaan voor Het Schone Oosten onderzoeken hoe schoon (of verontreinigd) het oosten van het land is. Daarbij kunnen ze jouw hulp gebruiken. 

We willen graag weten waar je je zorgen over maakt wat het milieu betreft. Is er in jouw buurt sprake van verontreiniging, eentje uit een ver verleden of juist recent?

Ken je mensen die een loopje nemen met het milieu? Heb je juist een oplossing voor een bepaalde vervuiling? Heb je tips voor plekken of onderwerpen waar we in zouden moeten duiken? We horen het graag.

Help ons

We kunnen natuurlijk niet alles tegelijk oppakken. Op de websites van de drie titels en via Facebook en Twitter doen we verslag van de onderwerpen die we op dat moment aan het onderzoeken zijn. Met tekst, video’s en graphics. Daarop ontvangen we graag reacties van lezers met ervaringen of kennis die daarbij aansluiten. Kijk daarom dagelijks op de site van de aangesloten kranten.

Mail tips en reacties naar hetschoneoosten@dpgmedia.nl of bel / app ons via nummer 0625008597. Ons postadres: Het Schone Oosten, Keizerstraat 43, 7411 HE Deventer. Tips worden uiterst vertrouwelijk behandeld. We plaatsen alleen reacties met je toestemming.