1. Nederlandse vader draait compleet door op camping Luxemburg: 'Zijn vrouw lag met een ander in bed’

  Nederland­se vader draait compleet door op camping Luxemburg: 'Zijn vrouw lag met een ander in bed’

  Een Nederlandse vader is vrijdagnacht op een camping in Luxemburg volledig door het lint gegaan in het bijzijn van zijn twee kinderen. De man ging onder invloed flink tekeer tegen andere campinggasten en schepte tijdens een dollemansrit over het terrein een oudere campinggast. ,,Hij vertelde mij dat hij erachter was gekomen dat zijn vrouw in Nederland met een ander in bed lag. Toen liep het helemaal uit de hand”, zegt campingeigenaar Ed Boom (49) tegen deze site.
 1. Minivakantie werd nachtmerrie voor dit gezin uit Deventer: ‘Het ergst denkbare gebeurde’
  PREMIUM

  Minivakan­tie werd nachtmer­rie voor dit gezin uit Deventer: ‘Het ergst denkbare gebeurde’

  Een minivakantie in Limburg met twee bevriende stellen en hun kinderen mondde voor een Deventers gezin uit in een nachtmerrie. Kees Neven (38), Susanne (nu 37) hun drie kinderen Daniël (10), Micha (7) en Lydia (5) botsten tegen een Arriva-lijnbus. Het ongeluk haalde het landelijk nieuws. Tien mensen raakten gewond, onder wie Kees en Susanne zelf. Hij overleefde de klap niet. Anderhalf jaar later vertelt Susanne hoe het hen sindsdien verging.
 1. Dit was dag twee van de Olympische Spelen: magere oogst voor Nederlandse ploeg

  Dit was dag twee van de Olympische Spelen: magere oogst voor Nederland­se ploeg

  Op de tweede dag van de Olympische Spelen gebeurde er weer genoeg. Wat heeft u vandaag gemist? Lees het hieronder allemaal terug in ons liveblog. • Olympisch kampioen Sanne Wevers op evenwichtsbalk uitgeschakeld • Badloe wint derde race, problemen voor Bouwmeester na eerste dag • Wielrensters kunnen favorietenrol niet waarmaken • Handbalsters beginnen met ruime zege op Japan • Estafettezwemsters eindigen opnieuw als vierde • Roeicoach Verdonkschot vijfde coronageval binnen TeamNL