Volledig scherm

2019; het kampeerseizoen dat je niet wilt missen!

Kampeerwereld Hendriks (PARTNERBIJDRAGE)Met de fantastische zomer van 2018 nog vers in ons geheugen staat het kampeerseizoen van 2019 voor de deur en stromen de reserveringen op de campings volop binnen! Die wil je niet missen, dus pak die tent, hang de caravan achter je auto en vertrek naar een fijne camping. Ieder jaar zijn er weer nieuwe ontwikkelingen op kampeergebied, zo ook dit jaar. En wij hebben een aantal van deze kampeertrends voor je toegelicht.

Luxe kamperen

Wanneer je graag kampeert maar wel van een beetje gemak en luxe houdt dan zijn er heel veel fijne opties! Zo heeft tentenmerk Bardani mooie opblaasbare tenten binnen de Airspace serie. Echte toptenten die je alleen maar hoeft op te blazen, heel gemakkelijk! En voor een beetje luxe kan je bijvoorbeeld de krakkemikkige campingstoel vervangen voor een fijne relaxstoel van Lafuma. Zo wil je toch altijd op de camping zijn!

Back to Basic

Volledig scherm

De tegenhanger van dit luxe kamperen is de back to basic trend. En zoals de naam al doet vermoeden ga je echt even terug naar de basis. Hup de natuur in, te voet of op de fiets met een lichtgewicht uitrusting. Zo is tentenmerk MSR meester in het ontwerpen van lichtgewicht tenten die makkelijk mee gaan in een backpack of fietstas. Ook Helinox heeft prachtige lichtgewicht meubels die zich uitstekend lenen voor de back to basic trend. En met deze fantastische spullen hoef je alleen nog maar te genieten van je vakantie en de mooie natuur!

Seizoenkamperen

Volledig scherm

Aan het begin van het seizoen zet je de caravan op jouw favoriete plek op de camping om zo een heel seizoen heerlijk te genieten van het kamperen! Seizoenkamperen! En als het net zo’n mooi seizoen wordt als vorig jaar lijkt ieder weekend op de camping wel een week vakantie. Binnen de voortentenmarkt vind je bij Kampeerwereld Hendriks prachtige seizoenstenten van onder andere het merk Isabella. Binnen de collectie zijn verschillende modellen verkrijgbaar waar je echt alle kanten mee op kunt.

Heb je meer vragen over deze trends binnen de kampeerwereld, dan kan je zeker een kijkje nemen op www.kampeerwereld.nl of kom eens langs in onze kampeerwinkel in Ermelo!

‘De journalisten van de Persgroep zijn niet betrokken en niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze tekst.’