Een patiënt krijgt bestraling. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een patiënt krijgt bestraling. Foto ter illustratie. © anp

Acht ziekenhuizen gaan samenwerken bij kanker: patiënt krijgt overal dezelfde en beste behandeling

Acht ziekenhuizen in Oost-Nederland gaan intensiever samenwerken bij de behandeling van kanker. Speerpunt is onder meer dat patiënten overal dezelfde, best mogelijke behandeling krijgen. De Radiotherapiegroep, met locaties in Apeldoorn en Deventer, doet ook mee.

3 reacties

 • b joosten

  2 maanden geleden
  die dingen gebeuren al jaren ziekenhuizen samen werken met behandeling van kanker . als je alleen maar de alvleesklier kanker behandeling deze operatie word niet door Gerle uit gevoerd . al 6 jaar voert het isala ziekenhuis deze operatie uit . .
 • Andy Van Werven

  2 maanden geleden
  Fijn dat het mogelijk is en nu nog pilllen of wat anders wat kanker van weg gaat
 • WG Buurkes

  2 maanden geleden
  Fijn dat radiotherapie groep Apeldoorn meedoet, maar de internist-oncoloog werkt bij het Gelre. Deze staat niet in het lijstje. Dus betwijfel of het dan nog wel zo gaat, zoals ze het omschrijven in het artikel
 1. Brazilië laat vliegdekschip vol giftig materiaal zinken in oceaan: ‘Milieuramp dreigt’
  UPDATE

  Brazilië laat vliegdek­schip vol giftig materiaal zinken in oceaan: ‘Milieuramp dreigt’

  De Braziliaanse marine heeft vrijdag een beschadigd vliegdekschip dat vol asbest, verf en andere giftige stoffen zit in de Atlantische Oceaan laten zinken. Milieuactivisten protesteerden al langer tegen de plannen van marine, die beweerde dat er geen alternatief was voor het buiten gebruik gestelde vaartuig. Ook het Openbaar Ministerie en de Braziliaanse milieudienst Ibama waren tegen het afzinken van het vliegdekschip.