Neuroloog Jan Bonte staat op de radar van de actiegroep: ,,Ze terroriseren artsen en werkgevers.”
Volledig scherm
PREMIUM
Neuroloog Jan Bonte staat op de radar van de actiegroep: ,,Ze terroriseren artsen en werkgevers.” © Foto Freddy Schinkel

Activisten starten klopjacht op ‘foute’ artsen in Nederland: ‘Ze terroriseren ons’

Een groep activisten is een klopjacht begonnen op artsen die zich in hun ogen niet aan de regels en coronarichtlijnen van hun beroepsgroep houden. Ze hebben bij de Inspectie Gezondheidszorg al vijftig klachten ingediend. Daarvan zijn er zes gericht tegen huisarts Els van Veen uit Dalfsen en neuroloog Jan Bonte uit Oudleusen.

27 reacties

 • E. Bergshoeff

  5 maanden geleden
  Misschien moeten we Klaas van Dijk boven aan de lijst zetten en de rest verwijderen. Hoe haalt deze man het in zijn hoofd. Een schande voor de wetenschap.
 • Ocra

  5 maanden geleden
  Walgelijk zo'n klopjacht op kritische artsen en verpleegkundigen. Monddood maken is tegenwoordig het middel geworden om iedere kritische noot de kop in te drukken. Terwijl wetenschap per definitie bestaat uit het onderzoeken en bediscussieren van interpretaties.
 • Mart De Jong

  5 maanden geleden
  @HA Klomp, waaruit leid je af dat de vaccinatiecampagne succesvol was? Als we kijken naar de cijfers: - In 2021 meer oversterfte dan in 2020 (maar ondersterfte in de eerste vaccinloze maanden) - In 2021 is de gemiddelde levensverwachting meer gedaald dan in 2020 Daaruit valt niet op te maken dat de vaccinatiecampagne succesvol was. Dan zal er een gedegen analyse moeten worden gedaan per leeftijdscohort op basis van cijfers en vaxstatus. Zolang dat niet is gebeurd, valt er niets over te zeggen
 • Henk Van de Kraats

  5 maanden geleden
  Jan Mulder volgens mij klopt het niet wat je beweert. Tegen besmetting helpt het vaccine niet. Wel tegen infectie.
 • Henk Van de Kraats

  5 maanden geleden
  T. Klok ben jij bij die klachten betrokken? Je moet volgens mij inhoudelijk op de hoogte te zijn om te beweren wat jij hier schrijft.