De politie patrouilleert op de Brink in Deventer. Door de avondklok mag er niemand na 9.00 uur op straat, tenzij je hond aan het uitlaten bent.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie patrouilleert op de Brink in Deventer. Door de avondklok mag er niemand na 9.00 uur op straat, tenzij je hond aan het uitlaten bent. © FOTO HISSINK

Afgebroken vakantie, thuisonderwijs en coronaproof daten: deze mensen vertellen hoe corona hun dagelijks leven veranderde

1 jaar coronaHet is inmiddels een jaar geleden dat de allereerste officiële coronabesmetting in Nederland werd vastgesteld. Wij vroegen lezers hun gevoel over 1 jaar corona met ons te delen. En dat deden ze massaal. Een jaar waarin ons dagelijks leven op kop ging en niks meer vanzelfsprekend is. ,,Het is heel anders dan hoe het was.”

  1. Ajax-talent Noah Gesser (16) en zijn broer omgekomen bij verkeersongeluk: ‘We zijn diep geraakt’
    drama ijsselstein

    Ajax-ta­lent Noah Gesser (16) en zijn broer omgekomen bij verkeerson­ge­luk: ‘We zijn diep geraakt’

    De 16-jarige Ajax-speler Noah Gesser is omgekomen bij een verkeersongeluk vrijdagavond in IJsselstein (Utrecht). Dat bevestigt een woordvoerder van de club, die spreekt van ‘vreselijk nieuws’. Ook zijn 18-jarige broer Isay, die zondag 19 jaar zou zijn geworden, overleefde het ongeluk niet. Het drama leidt tot een stortvloed aan reacties; zelfs van Real Madrid en Manchester City. ,,We willen ons medeleven betuigen aan familie, geliefden, teamgenoten en Ajax.”