Robert Kranenborg, een van de afnemers van het vlees van de beruchte slachterij Gosschalk uit Epe.
Volledig scherm
PREMIUM
Robert Kranenborg, een van de afnemers van het vlees van de beruchte slachterij Gosschalk uit Epe. © AD / videostill

Bekende chef-kok blijft (nog) klant in Epe ondanks schokkende beelden uit slachthuis: ‘Wachten op details’

Ook chef-kok Robert Kranenborg (70) werkt samen met de in opspraak geraakte slachterij Gosschalk. De bekende Nederlander neemt in Epe vlees af voor zijn hamburgerketen Thrill Grill, met onder meer vestigingen in Amsterdam en Haarlem. Kranenborg zegt tegen de Stentor de banden met Gosschalk vooralsnog niet te verbreken. ,,We wachten de maatregelen en verbeteringen af.”

11 reacties

  • henk hartog

    1 jaar geleden
    Nou, ik zou het doen pik, om die slachterij niet te nemen als leverancier... Kost je klanten, zeker. . SUC6 dan
  • Arie Kozijn

    1 jaar geleden
    Gewoon massaal zijn restaurants links laten liggen zou ik denken!!!
  • K van Venen

    1 jaar geleden
    We gaan ze op de voet volgen.....manman nu http://pas.Je had als chef kok moeten weten waar je vlees vandaan komt want je kent je product toch zo goed. Heerlijk inelkaar gerost stukje vlees. Om te janken.
  • H Batterman

    1 jaar geleden
    De persoon die het doet moet men straffen.
  • R Nijhuis

    1 jaar geleden
    Walgelijk!