Teler Frank Jansen uit Breda heeft net als veel van zijn collega’s te maken met diefstal. Bij hem gaat het onder meer om aardbeienplanten. Een dief komt zelfs jaarlijks in dezelfde week terug. Om die reden heeft hij een bord op zijn veld geplaatst.
Volledig scherm
PREMIUM
Teler Frank Jansen uit Breda heeft net als veel van zijn collega’s te maken met diefstal. Bij hem gaat het onder meer om aardbeienplanten. Een dief komt zelfs jaarlijks in dezelfde week terug. Om die reden heeft hij een bord op zijn veld geplaatst. © Pix4Profs-Ron Magielse

Bestolen boeren zijn diefstal beu: ‘Planten, aardbeien, ze jatten alles van je land’

Boeren en tuinders maken zich zorgen over de diefstal van groenten en fruit recht van het land, mogelijk als gevolg van de prijsverhogingen in de super. ,,Als de voedselcrisis verergert, stijgt ook dit probleem.”

4 reacties

 • wilma aalvanger

  1 maand geleden
  Hoe werd Balkenende jaren geleden uitgelachen toen hij het over waarden en normen had.....
 • Jan Willemsen

  1 maand geleden
  Hang de waarschuwing op de kop😍
 • Arend van Faassen

  1 maand geleden
  Eric Walch, het is nooit terecht om voor eigen rechter te spelen. Voor de boeren niet op de snelweg of met hun vlaggen aan publieke zaken. Ik erger me daar ook flink aan. Maar dan zouden ze nog kerstbomen moeten stelen. Deze telers doen ook hun best een botetjsm te verdienen. Iedereen moet gewoon met zijn poten van andermans bezit afblijven.
 • Eric Walch

  1 maand geleden
  Misschien hebben de daders wel op de snelweg vast gestaan bij een blokkade en komen nu hun schade verhalen. Of ze ergeren zich aan de anti-Nederland vlaggen in die omgeving.