De demonstranten werden door de politie ingesloten ter hoogte van Danzig aan de Lange Houtstraat.
Volledig scherm
De demonstranten werden door de politie ingesloten ter hoogte van Danzig aan de Lange Houtstraat. © Regio15

Boeteregen voor ‘vervelende’ fakkeldemonstranten in Den Haag, ‘uw haar staat in brand’

Bij een onaangekondigde demonstratie tegen de QR-code als toegangspas in het centrum van Den Haag heeft de politie gisteravond een persoon gearresteerd en 27 mensen bekeurd. De groep gedroeg zich volgens de politie ‘vervelend’. 

3 reacties

 • Rob Brama

  3 weken geleden
  Staan ze zomaar in een groepje op straat hun mening te verkondigen, hoe durven ze! Ook opmerkelijk dat vervelend en baldadig zijn tegenwoordig strafbaar is. Ik hoop niet dat ze mijn kinderen een keer tegenkomen, die zien nooit het daglicht weer. Maar goed, die kant gaan we op, totale controle over alles in ons leven. Wat we eten, kopen, lezen, denken, doen, en zeggen. Sociaal kredietsysteem erbij zoals China, zodat ze je alles kunnen ontnemen als je niet dat doet wat ze gaan eisen. KGB 2.0 strax
 • E Goedhart

  3 weken geleden
  Pure intimidatie!
 • Wieke Scholing

  3 weken geleden
  Vrij land of China/Rusland???
 1. Nederlandse Sabrina Starke straalt tussen wereldsterren in video Cyndi Lauper: ‘Bizar’
  video

  Nederland­se Sabrina Starke straalt tussen wereldster­ren in video Cyndi Lauper: ‘Bizar’

  De Nederlandse zangeres Sabrina Starke (42) was vanochtend met stomheid geslagen toen bleek dat Cyndi Lauper haar heeft opgenomen in een nieuwe video. De Amerikaanse ster viert het 35-jarig jubileum van haar hit True colors met een mash-up, waarin te zien is hoe de ene na de andere wereldster het lied ooit coverde. Tussen Jennifer Lopez, Miley Cyrus en Phil Collins komt ook Sabrina voorbij.