Boetes voor blokkeerboeren, ook achteraf • Goed nieuws voor automobilisten na chaos

Met videoNa afloop van het boerenprotest in Stroe zijn op meerdere plekken in Nederland snelwegen geblokkeerd met tractoren. Dat gebeurde onder meer op de A6 bij Emmeloord, daar werden boetes uitgedeeld. Op de A12 bij Ede vond een zwaar ongeluk plaats tussen een tractor en een vrachtwagen. Inmiddels is de grootste verkeersdrukte voorbij. 

99 reacties

 • G.C.J. Roord

  1 week geleden
  Als zoveel mensen de dupe zijn van een nonprobleem ,wat verwacht je dan
 • R Barlaeus

  1 week geleden
  Ernstige overtredingen moeten beboet worden. Trekkers op de snelweg moeten dus zeker worden beboet. Eventueel inbeslagname van het vervoermiddel. Dat veel boeren vanwege onzekerheden nu niet blij zijn kan ik mij voorstellen , maar ze hoeven niet zo gek te doen andere mensen te hinderen en gevaarlijke situaties te creëren.
 • e v.d. wilgen

  1 week geleden
  Wen er maar aan. Bij de v olgende verkiezingen nog meer tassendragers op de verkiesbare plaatsen. Zo krijg je mensen in het parlement die van toeten noch blazen weten en als stemvee met de partij meestemmen ook al zijn ze het er niet mee eens.
 • Henk Bos

  1 week geleden
  @ Lentekind. Daar komen we niet verder mee. Feit is dat Nederland gewoon te klein is voor de landbouw zoals die nu wordt uitgeoefend. Kavels voor woningbouw zijn er nodig. Doordat het meeste land nu in bezit is of verpacht wordt aan boeren moet er gekrompen worden en de natuur waar we ook allemaal van genieten profiteerd daarvan mee door minder stikstof uitstoot. Het moet anders. En wist niet dat Piet nog voorspellingen deed.
 • van de Streek

  1 week geleden
  Zoonlief was met de tractor aanwezig. Hun groep had eigen wijkagent mee. De groep is een aantal malen na overleg met de politie via de snelweg geleid. Was veiliger dan door alle dorpjes te rijden. Ook andere groepen krijgen dat advies.
 1. LIVE | Oekraïne: Russische controle over Lisitsjansk, zeker 3 doden na explosies in Russische stad Belgorod
  oorlog Oekraïne

  LIVE | Oekraïne: Russische controle over Lisits­jansk, zeker 3 doden na explosies in Russische stad Belgorod

  De strategisch gelegen Oost-Oekraïense stad Lisitsjansk is in Russische handen gevallen, erkennen verschillende Oekraïense militaire bronnen. ,,In de regio Donetsk concentreren de bezetters zich op het consolideren van hun posities in Lisitsjansk”, aldus de Oekraïense generale staf. De Oekraïense militaire gouverneur van Loehansk, Sergej Gaidai, bevestigde op zijn Telegram-kanaal eveneens dat de Russen verder waren opgerukt. Lisitsjansk is de laatste grote stad in de oostelijke regio Loehansk die nog in handen was van Oekraïne. Volg in dit liveblog het laatste nieuws over de Russische inval in Oekraïne.