Boetes voor blokkeerboeren, ook achteraf • Goed nieuws voor automobilisten na chaos

Met videoNa afloop van het boerenprotest in Stroe zijn op meerdere plekken in Nederland snelwegen geblokkeerd met tractoren. Dat gebeurde onder meer op de A6 bij Emmeloord, daar werden boetes uitgedeeld. Op de A12 bij Ede vond een zwaar ongeluk plaats tussen een tractor en een vrachtwagen. Inmiddels is de grootste verkeersdrukte voorbij. 

98 reacties

 • G.C.J. Roord

  7 maanden geleden
  Als zoveel mensen de dupe zijn van een nonprobleem ,wat verwacht je dan
 • R Barlaeus

  7 maanden geleden
  Ernstige overtredingen moeten beboet worden. Trekkers op de snelweg moeten dus zeker worden beboet. Eventueel inbeslagname van het vervoermiddel. Dat veel boeren vanwege onzekerheden nu niet blij zijn kan ik mij voorstellen , maar ze hoeven niet zo gek te doen andere mensen te hinderen en gevaarlijke situaties te creëren.
 • e v.d. wilgen

  7 maanden geleden
  Wen er maar aan. Bij de v olgende verkiezingen nog meer tassendragers op de verkiesbare plaatsen. Zo krijg je mensen in het parlement die van toeten noch blazen weten en als stemvee met de partij meestemmen ook al zijn ze het er niet mee eens.
 • Henk Bos

  7 maanden geleden
  @ Lentekind. Daar komen we niet verder mee. Feit is dat Nederland gewoon te klein is voor de landbouw zoals die nu wordt uitgeoefend. Kavels voor woningbouw zijn er nodig. Doordat het meeste land nu in bezit is of verpacht wordt aan boeren moet er gekrompen worden en de natuur waar we ook allemaal van genieten profiteerd daarvan mee door minder stikstof uitstoot. Het moet anders. En wist niet dat Piet nog voorspellingen deed.
 • Peter van Dijk

  7 maanden geleden
  Voor het geld van de boetes kan rutte een nieuwe telefoon kopen .