Sean neemt 'samenzweringsradio' op in busrit van Fijnaart naar Roosendaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Sean neemt 'samenzweringsradio' op in busrit van Fijnaart naar Roosendaal. © Twitter

Buschauffeur zet ‘samenzweringsradio’ over corona aan tijdens rit: ‘Ik word gek, hoe is dit echt?’

Sean wist dinsdag niet wat hij meemaakte toen zijn buschauffeur het volume van de speakers opendraaide tijdens de rit van Fijnaart naar Roosendaal. Opeens hoorde hij de ene na de andere samenzweringstheorie door de bus galmen.

12 reacties

 • Eric Goedhart

  1 maand geleden
  Punt is, heeft de werkgever regels die dit bepalen? Staat er iets over in het wetboek, die deze regels ook toestaan of juist verbieden? Of het nu een podcast, psalm of muziek is, er zijn altijd mensen die het niet mooi vinden. Of juist wel. We hebben ook nog zoiets als fatsoensnormen, dat wordt nogal eens vergeten, en ze verdwijnen ook steeds meer naar de achtergrond. Uit fatsoen zorg je ervoor dat hetgeen jij beluisterd, zo min mogelijk overlast geeft voor een ander.
 • J Visser

  1 maand geleden
  Elly hoezo een mening opdringen? Je mening bepaal je nog altijd zelf en die veranderd bij mij niet ineens als ik een andere mening hoor. Wat een gezeur van die Sean. De Twitter held.
 • Elly Verrips

  1 maand geleden
  Dit is een staaltje van betalende passagiers jouw mening opdringen. Morgen verplicht luisteren naar een podcast over hoe geweldig Trump wel niet is??? Ontslaan deze vent!!!!
 • Ronald Huberts

  1 maand geleden
  Waarschijnlijk stond zijn geluid te hard en dat hoort niet. Maar Sean heeft zich niet aan de vervoersregels gehouden door te gaan filmen in de bus. Dat is namelijk verboden. Dus ja als je wijst naar één persoon wijzen er vier vingers nar jezelf.
 • Sander Hoek

  1 maand geleden
  Ik neem aan dat de samenzwerings theorieën bestonden uit 'feiten dat vaccinatie veilig is en zo goed werkt dat je er 4 nodig hebt.