Actie door sympathisanten bij de rechtbank in Den Haag, waar de gemeente Bodegraven-Reeuwijk een kort geding heeft aangespannen tegen drie complotdenkers.
Volledig scherm
PREMIUM
Actie door sympathisanten bij de rechtbank in Den Haag, waar de gemeente Bodegraven-Reeuwijk een kort geding heeft aangespannen tegen drie complotdenkers. © ANP

Complotdenker wraakt rechter in geding over ‘pedonetwerk’: ‘U dwaalt af in het terrein van de waanzin’

Slechts een half uur. Langer duurde het kort geding niet dat de gemeente Bodegraven-Reeuwijk aanspande tegen drie aanhangers van een complottheorie over een vermeend pedonetwerk. De rechter die de zaak behandelde, is gewraakt door Micha Kat, een van de drie gedaagden. Zij waren aanwezig per videoverbinding. 

4 reacties

 • Ivo Kuipers

  1 jaar geleden
  Wat als het onwaar is wat dan !! Dan hebben ze toch veel mensen beschuldigd van iets dat helemaal niet waar is . Wat als ze zelf schuldig zijn er zijn geen bewijzen maar ja ! het gebeurt vaker dat je gewoon onschuldigen beschuldigd om de aandacht van jezelf af te wenden
 • P. Bloemheuvel

  1 jaar geleden
  Wat een mafkezen en wat kost dit weer een hoop geld
 • Ron D Brandsma

  1 jaar geleden
  Dat ergens geen bewijs voor is, wil niet zeggen dat het niet is gebeurd. Stel dat ze gelijk hebben, wat dan? Laten we eerlijk zijn, pedofilie in elite kringen is niet iets nieuws. Als er vermoeden is van kindermisbruik elders, dan slaat het hele land op tilt. Als het bij de publieke elite is dan gaat men er vanuit dat het per definitie niet waar. Alsof mensen in deze categorie onschendbaar zijn, dat ze niets fout kunnen doen. Dus ik zeg nog één keer, wat als het wél waar is, wat dan?
 • Erik Ploeg

  1 jaar geleden
  Tijd voor deze 3 voor een bezoekje aan een psychiater volgens mij…