Directeur Xander Schurink van Hestia
Volledig scherm
Directeur Xander Schurink van Hestia © Cees Elzenga / hetoog.nl

Coronatest-ondernemer Xander ziet grote problemen bij vakanties: ‘Gezinnen komen uiteengereten aan’

Xander Schurink, eigenaar van Hestia, het bedrijf uit Losser dat zich tijdens deze pandemie toelegde op coronatesten, ziet grote problemen met het testen voor je reis. Families komen ‘uiteengereten’ op hun locatie aan, omdat niet het hele gezin op tijd de uitslag binnen heeft. Het moet beter, vindt hij. En snel.

2 reacties

 • Dirk Harlaar

  2 maanden geleden
  WIJ worden dan weer erg moe van mensen die menen het recht te hebben anderen te vertellen dat ze maar lekker in eigen land op vakantie moeten gaan. Ik lach me sus als dat soort mensen, omdat ze er voor kiezen in een land met hoge besmettingsgraad op vakantie te moeten gaan, daardoor zich besmetten. Simpel.
 • henk hartog

  2 maanden geleden
  Lekker in hé eigen land op vakantie gaan.. Genoeg te zien en te beleven.. WIJ worden wel wat moe ervan dat die Nederlanders graag willen vliegen naar elders.. Ik lach me suf als dat land code rood krijgt... Blijf in je eigen land, geen gezeur of gezeik.. Simpel
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.