Schokkende beelden uit slachthuis Gosschalk in Epe
Volledig scherm
PREMIUM
Schokkende beelden uit slachthuis Gosschalk in Epe © Videostill

De een zijn ‘dood’ is de ander zijn brood: hoe voorkomen andere slachterijen een ‘Gosschalkje’?

De dierenmishandeling bij slachterij Gosschalk laat collega-bedrijven nog eens extra in de spiegel kijken. Slachterijen spreken hun afschuw uit over de gruwelijke video’s in Epe, maar hoe zorgen zij dat ze zich aan de regels houden? ,,Je kunt het prachtig opschrijven in boekjes, maar het gaat erom wat er op die vloer gebeurt.”

13 reacties

 • Harrie van den Berg

  1 jaar geleden
  Ik praat absoluut niet goed wat er bij Gosschalk is gebeurd, ik constateer alleen dat we ons hierover drukker maken dan over de mensonterende omstandigheden waaronder de uitzendkrachten uit voornamelijk Oost Europese landen, door de uitzendbureau's worden gehuisvest.
 • erna broekhuis

  1 jaar geleden
  wat een gedram het hoord niet maar dit geburt over al in de slacht huizen maar de mensen moeten dan ook niet naar de supermark gaan om goed koop vlees te kopen dat komp ook uit het buiten land wat gebeurt daar ?ze moeten dan ook meer gaan betalen voor het vlees maar nee leker goed koop vlees eten he en nu zitten te zijken jan de wilde uit epe
 • CT Putten

  1 jaar geleden
  En alle Epenaren halen er nog massaal , na schandaal Jolanda staat Epe er weer goed op
 • O Huisman Hekman

  1 jaar geleden
  Noem jullie die verschrikkelijke misstanden bij Gosschalk nu echt een "Gosschalkje"? Ga je schamen! Het is verschrikkelijk wat daar gebeurt! Onbegrijpelijk dat dit horrorbedrijf niet per direct gesloten is! En vervolging voor een ieder die hierbij betrokken is.
 • jos zoet

  1 jaar geleden
  Handhaver doe nou eindelijk je plicht, en doe dat hele zaakje dicht...
 1. Griekse kustwacht: zeker vijftien doden nadat in zwaar weer twee migrantenboten zinken

  Griekse kustwacht: zeker vijftien doden nadat in zwaar weer twee migranten­bo­ten zinken

  De Griekse kustwacht is op twee verschillende plekken bezig met reddingsoperaties vanwege gezonken migrantenboten. Voor de kust van Lesbos zonk een boot met zo’n veertig mensen, vijftien lichamen werden geborgen en tot nu toe zijn vijf mensen gered. Op hetzelfde moment voer voor de kust van het eiland Kythira een zeilboot met zo’n honderd vluchtelingen op de rotsen, waarvan dertig mensen konden tot nu toe worden gered.