Jan Kluytmans verdiende veel geld aan coronatesten en wil een schenking doen aan de GGD West-Brabant.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Kluytmans verdiende veel geld aan coronatesten en wil een schenking doen aan de GGD West-Brabant. © Arie Kievit

Deze artsen verdienden goudgeld aan coronatesten (en geven nu een vermogen weg)

Twee artsen die veel geld hebben verdiend aan coronatesten zijn van plan om de GGD in Brabant een schenking te doen van 300.000 tot 500.000 euro. Een van hen is de bekende Bredase arts-microbioloog én OMT-lid Jan Kluytmans. 

6 reacties

 • B Zieleman

  1 maand geleden
  Eerst een hoop geld verdienen over de ruggen van burgers, vervolgens (wel een goed gebaar) een schenking doen en over die schenking belasting weer terugbetaald krijgen? Slim.
 • JG Visser

  1 maand geleden
  Geld verdienen is toch niet vies
 • Gerrit Snel

  1 maand geleden
  Lid van het OMT (dus adviserende rol), mede eigenaren van labs die tests doen en er enorm aan verdienen. Heeft natuurlijk niets met belangenverstrengeling te maken hoor, nee, wij zijn geheel objectief en onafhankelijk. Leuk zo'n donatie maar het is toch niet te geloven hoe dat hele verrotte systeem draait en in elkaar zit. Ondertussen heeft het gros van NL het volste vertrouwen en laat zich massaal testen en prikken. Wie is er nu wappie!? Bizar!!!
 • Roel Akkerman

  1 maand geleden
  Wie denk je dat de rekening moet betalen? De Nederlandse Overheden hebben blijkbaar niet in de gaten dat zij vele gezinnen in de knel jagen doordat ze zelf de grootste inflatie aanjagers zijn.
 • W Freriks

  1 maand geleden
  Wel een mooi gebaar. Maar wat doet de rest .? Er is zoveel geld verdiend. Terwijl door corona zoveel mensen financieel aan de grond zitten.
 1. Buurt baalt: opvang verslaafden en daklozen blijft in hartje Deventer én krijgt grondige renovatie
  PREMIUM

  Buurt baalt: opvang verslaaf­den en daklozen blijft in hartje Deventer én krijgt grondige renovatie

  De opvang voor daklozen en verslaafden in de Polstraat in Deventer krijgt een ingrijpende verbouwing en blijft daarmee op de huidige plek. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders besloten. Het aantal overlastmeldingen is geen reden om af te zien van de renovatie. De buurt baalt en pleit – opnieuw – voor verplaatsing van de opvang naar een plek buiten de binnenstad.