Fanny Meijer bij haar Mercedes waarvan de sensoren van de adaptive cruisecontrol zijn gestolen. Daarvoor moest eerst de ster van de grille door de dieven worden verwijderd.
Volledig scherm
PREMIUM
Fanny Meijer bij haar Mercedes waarvan de sensoren van de adaptive cruisecontrol zijn gestolen. Daarvoor moest eerst de ster van de grille door de dieven worden verwijderd. © Marnix Schmidt

Dieven jatten in 30 seconden de sensoren van Fanny’s auto: ‘Je hebt er een hoop ellende van’

Het is weer raak, zucht de Mijdrechtse Fanny Meijer, als zij naar de grille van haar Mercedes-Benz kijkt. De sensoren in het logo van de auto zijn gestolen. Dieven hebben het in De Ronde Venen de laatste tijd vooral voorzien op deze ‘adaptieve cruisecontrolsystemen’.

3 reacties

 • Hans van Dijk

  1 maand geleden
  Tja Kroon, niet iedereen kan zijn auto thuis in de gang kwijt. Je gaat er toch van uit dat iedereen met z,n poten van je spullen blijft? Ik hoop dat ze die ratten pakken, en zwaar straffen.
 • meneer b kroon

  1 maand geleden
  auto onderdelen worden steeds duurder...het staat vaak onbeheerd op straat...zou je met je portemonnee nooit doen...een dure auto wel???:)))
 • Henk Renzebrink

  1 maand geleden
  Waar gaat dit heen in onze samenleving. Het is toch triest dat je eigendommen niet meer veilig zijn door gespuis dat de lui/beroerd is om op een fatsoenlijke manier hun geld te verdienen.