John Bijl bij een tiny house dat hij aanbiedt aan nieuwe werknemers voor zijn varenkwekerij.
Volledig scherm
PREMIUM
John Bijl bij een tiny house dat hij aanbiedt aan nieuwe werknemers voor zijn varenkwekerij. © Sandra Schimmelpennink

Dit bedrijf zoekt wanhopig personeel: ‘Kom bij ons, dan krijg je een huis’

Hoe mooi wil je het hebben? Als je vroeger ergens ging werken, moest je het doen met een laptop of auto van de zaak. En nu? Nu krijg je een huis! Tenminste, als John Bijl je aanneemt. De baas van Vitro Plus, een kweker van varens, zoekt al meer dan een half jaar vier nieuwe mensen. Maar hoe Bijl ook zoekt, hij kan ze niet vinden. ,,Ik hoop dat dit wél helpt.”  

10 reacties

 • Yvonne Veld

  1 jaar geleden
  Gerrit: Dream on. Arbeidsrendement en salaris zullen ook in verhouding moeten staan anders kan een werkgever er uit eigen zak geld bijleggen. Een nettosalaris van € 3.000,-- per maand zullen meer mensen wel willen hebben. Als hardwerkende doktersassistente heb ik net iets meer dan de helft terwijl je veel verantwoordelijkheden hebt die van levensbelang kunnen zijn. Zo zijn er wel meer banen die (dik) ondergewaardeerd zijn.
 • gerrit Roes

  1 jaar geleden
  Betaal een GOED salaris , en de werknemers stromen binnen . Minimaal 3000 euro netto p/maand en ik kom. ben 26 jaar - man . Ik heb groene vingers van het geld tellen vanwege een hoog salaris ! van mijn huidige werkgever (hoveniers bedrijf .)
 • Silvia Bijl

  1 jaar geleden
  Zelf heb ik jaren in een Philipswoning in Apeldoorn gewoond. Alleen waren het vrije sector woningen, dus ontzettend duur.
 • Harm Platz

  1 jaar geleden
  Tekort van personeel, dat leidt tot hogere salarissen.
 • L Ogink

  1 jaar geleden
  Geen personeel kunnen krijgen??? Al eens een markt conform salaris proberen te bieden ipv een uitbuit (Oostblok)salaris zoals tot heden in het groen wordt betaald.