Ivy Groenen, Julie-Sue, Maxim en vader Sander Dingen bij de Dom Luis I-brug in het Portugese Porto.
Volledig scherm
PREMIUM
Ivy Groenen, Julie-Sue, Maxim en vader Sander Dingen bij de Dom Luis I-brug in het Portugese Porto. © Eigen foto

Dit gezin reist door Europa, zonder plan en zonder test: ‘Mensen zijn door corona zo bang geworden’

Met het sein op rood besloten Ivy Groenen en Sander Dingen uit Didam toch allebei te stoppen met werken en met hun twee kinderen heel lang op reis te gaan. Ze vertrokken midden in de lockdown. ,,Iedereen was verbaasd, toen we zeiden dat we zouden weggaan.”

8 reacties

 • Melle van der Meulen

  2 maanden geleden
  Inderdaad, mensen zijn opzettelijk al 1,5 jaar angst aangepraat en nu druk bezig kritiekloos een nieuwe Apartheid te aanvaarden
 • Henk Van de Kraats

  2 maanden geleden
  Tikkie asociaal wat zij doen, is mijn mening.
 • A.G. de Jong

  2 maanden geleden
  Leuk om te lezen dat er nog mensen hun eigen droom najagen en zich hierbij niet van de wijs laten brengen door de overdreven massahysterie van dit moment over een virus.
 • Wilfred Vruggink

  2 maanden geleden
  @azijnzeiker Martijn. Je hebt liever alleen slecht nieuws, rampen en ellende. Wat is er mis met wat good feeling. Zou jij ook eens moeten doen.
 • Mariska Vorderman

  2 maanden geleden
  Heel goed. Lekker genieten!!
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.