Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Rob Engelaar

Dit staat ongevaccineerde Wim uit Wanneperveen te wachten als hij de kroeg in wil

Veel mensen in Oost-Nederland die niet beschikken over een rijbewijs én een QR-code op de app CoronaCheck, hebben vanaf morgen een probleem. Althans, als je in plaatsen als Wanneperveen woont en een biertje wilt halen in het dorpshuis om de hoek.

20 reacties

 • patrick klomp

  1 jaar geleden
  raar meppel ligt om de hoek een km of 6 verder......lekker dom gelul weer ......
 • H. Arends

  1 jaar geleden
  We zeuren wat af in Nederland met al onze rechten en principes. En de Stentor doet er van harte aan mee.
 • Paul Smit

  1 jaar geleden
  Opvallend dat blijkbaar alle reacties komen van voorstanders van vaccinatie. Maar ik ben van mening dat de redactie met recht deze fictieve bierdrinker Wim heeft opgevoerd. Ook ik woon in een dorp zonder teststraat en moet reizen. Maar dat valt te overzien. Voor mijn biertje in de kroeg ben ik heen en weer een uur onderweg en minimaal 5,80 kwijt aan reiskosten. Dat ga ik dus niet doen. Gelukkig zijn in mijn dorp alle 7 kroegen fel tegen de pas en controleren ze niet.
 • G.A. van Leeuwen

  1 jaar geleden
  Hebben jullie bij de Stentor niks beters te doen dan al deze nodeloze ov-onzin uit te zoeken. Niks zielig voor Wim, die een biertje wil drinken. Hij moet zich doodsimpel laten vaccineren. Helemaal GRATIS! Doet hij ook nog iets ter bescherming van anderen.
 • Henk Schippers

  1 jaar geleden
  Als ik geen rijbewijs heb dan weet ik dat ik niet mag autorijden en zo zijn er meer regels waar je je aan moet houden of je het wel of niet met die regels eens bent dat doet er dan niet toe.