Marcel van de Kerkhof legde het moment waarin de ree wordt opgejaagd door een motorcrosser vast op de foto
Volledig scherm
PREMIUM
Marcel van de Kerkhof legde het moment waarin de ree wordt opgejaagd door een motorcrosser vast op de foto © Marcel v.d.Kerkhof Beek en Donk

Drachtige ree vlucht voor motorcrosser die natuur verstoort: bijzondere foto op markant moment

„Het is wel een momentje.” Zo omschrijft natuurfotograaf Marcel van de Kerkhof de foto die hij woensdagavond maakte in het buitengebied de Hei, nabij Beek en Donk. De fotograaf zag een drachtige ree op de vlucht slaan voor een motorcrosser en knipte.

3 reacties

 • ErikJan Heijink

  2 jaar geleden
  Waar is hier te zien dat het om een motorfiets gaat met verbrandingsmotor? Het kan een e bike zijn Jekunt zo al zien dat dit geen motorcrosser is, hij rijd namelijk op een motorfiets met verlichting, dat is dus of een enduro of een offroad motor, deze lijkt op een enduro, die hebben een kenteken en mogen dus op de openbare weg, en dus ook opengestelde zandwegen. Het hele bericht is er alleen neergezet om een groep mensen die van motorrijden naast de gebaande wegen houden, hun hobby af te pakken.
 • W Huisman

  2 jaar geleden
  De mens denkt dat de hele wereld van hem en dat ze overal recht op hebben, waar dat te koste van gaat maakt niets uit. Ongelooflijk wat een egoïstjes mensen er zijn, misschien vinden ze ooit hun verstand en bedenken ze dat dit toch echt niet kan.
 • Peter ten Dam

  2 jaar geleden
  Door het jarenlang bezuinigen van boswachters,jachtopzieners en veldwachters met buitengewone opsporings bevoegheden, gaan mensen gewoon hun gang in de bossen ,de pakkans is toch enorm klein. Wat je allemaal tegenkomt is onvoorstelbaar,loslopende honden,mountainbikers,crossmotoren etc.vaak buiten de paden en waar deze activiteiten echt verboden zijn.Als je iemand daar op aanspreekt krijg in het gunstige geval een grote mond of een klap voor je kop.