Zitten er echt zoveel honden in onze asiels? Dominique zoekt het uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Zitten er echt zoveel honden in onze asiels? Dominique zoekt het uit. © ADN

Dumpen we coronapuppy's nu echt massaal in het asiel? Dit zeggen de cijfers

DOMINIQUE DOET NAVRAAGDataverslaggever Dominique Voss zoekt de feiten achter beweringen en getallen. Deze week: dierenasiels verwachtten dat een groot deel van de coronapuppy’s na alle versoepelingen naar het asiel zouden worden gebracht, hebben zij gelijk gekregen?

4 reacties

 • B Zieleman

  2 maanden geleden
  Mochten er wel coronapuppy's naar het asiel gebracht worden of nog erger, dan zouden dié mensen nooit van z'n levensdagen geen hond of kat meer mogen hebben. Dan ben je zo'n dier niét waardig. Door de grote vraag krijg je ook van die ziekegefokte dieren van. Vreselijk!!
 • adri gerritsen

  2 maanden geleden
  Die gasten zijn geen dieren waardig :
 • Ferdinand Mul

  2 maanden geleden
  Mooi onderzoek naar de beeldvorming dat asiels zouden volstromen. Het is natuurlijk nog geen "gaat U maar weer rustig slapen" uitkomst, maar geeft wel een genuanceerd beeld Het maken van dit soort artikelen moedig ik van harte aan. Iets verder gaan dan het onderzoek van de gegeven feiten. Even verder kijken naar het bredere kader is wat mij betreft veel meer informatief dan dat origineel gegeven waar iedereen een eigen verhaal bij kan creëeren.
 • henk hartog

  2 maanden geleden
  Tijdens de avondklok namen duizenden mensen een Hond voor die avondklok, dan kon je onbeperkt naar buiten. Nu is die avondklok voorbij.. Dus dan worden deze arme beesten massaal gedumpt in de asiel, s.. Tja, het is DE Mens.. DE mens is ook een apart wezen