De ME verzamelt zich bij het kruispunt naast De Adelaarshorst waar Go Ahead-fans graag de spelersbus van PEC Zwolle willen uitzwaaien.
Volledig scherm
De ME verzamelt zich bij het kruispunt naast De Adelaarshorst waar Go Ahead-fans graag de spelersbus van PEC Zwolle willen uitzwaaien. © Rens Hulman

Eén arrestatie na verhitte IJsselderby, PEC-spelers in mineur terug in Zwolle

IJSSELDERBYGo Ahead Eagles heeft de IJsselderby tegen PEC Zwolle met 1-0 gewonnen. Het verhitte duel werd tot twee keer toe stilgelegd vanwege vuurwerkrellen. Fans van Go Ahead zwaaiden daarna bussen van PEC-fans en -spelers uit, waarbij één arrestatie is verricht. 

8 reacties

 • meneer b kroon

  1 jaar geleden
  erger me wild aan ME,vuurpijlen,rookbommen...welke gekken doen dat uit...komen die bij de buurman vandaan:)))
 • Godebald van Binsbergen

  1 jaar geleden
  Wat verlang ik weer terug naar de Corona lock-down, toen al deze zogenaamde voetbal-supporters gezellig thuis zaten en hun ouders lastig vielen met hun onaangepast asociaal gedrag. Gelukkig gaat PEC Zwolle snoeihard degraderen.
 • HAM Boelens

  1 jaar geleden
  Wat is er mis met de politie die de orde bewaard? Wat ie er mis het rapalje? Niet opgevoed? Ze vervelen zich. Jammer dat dienstplicht niet meer bestaat. Dan hadden we prachtige voetbalwedstrijden zoals het hoort.
 • getty tabak

  1 jaar geleden
  Wie betaalt de massale politie inzet eigenlijk? Dragen de clubs daar maar iets zelf aan bij?
 • Hans Wijnhout

  1 jaar geleden
  Verdiend gewonnen , Jammer van het vuurwerk
 1. LIVE | 23 doden na aanval op humanitair konvooi, Rusland beschuldigt Westen van ‘terroristische daad’ Nord Stream
  OORLOG OEKRAÏNE

  LIVE | 23 doden na aanval op humanitair konvooi, Rusland beschul­digt Westen van ‘terroris­ti­sche daad’ Nord Stream

  Rusland maakt zich op voor de speech van president Poetin, waarin hij de annexatie van de vier Oekraïense gebieden Loehansk, Donetsk, Cherson en Zaporizja aankondigt. Die is om 14.00 uur Nederlandse tijd. De rest van de wereld kijkt met spanning mee, onduidelijk is nog wat Poetin precies gaat zeggen. De Oekraïense president Zelenski roept Russen ondertussen op om zich te verzetten tegen hun president. Volg hier het nieuws over de ontwikkelingen in Oekraïne.