De ME verzamelt zich bij het kruispunt naast De Adelaarshorst waar Go Ahead-fans graag de spelersbus van PEC Zwolle willen uitzwaaien.
Volledig scherm
De ME verzamelt zich bij het kruispunt naast De Adelaarshorst waar Go Ahead-fans graag de spelersbus van PEC Zwolle willen uitzwaaien. © Rens Hulman

Eén arrestatie na verhitte IJsselderby, PEC-spelers in mineur terug in Zwolle

IJSSELDERBYGo Ahead Eagles heeft de IJsselderby tegen PEC Zwolle met 1-0 gewonnen. Het verhitte duel werd tot twee keer toe stilgelegd vanwege vuurwerkrellen. Fans van Go Ahead zwaaiden daarna bussen van PEC-fans en -spelers uit, waarbij één arrestatie is verricht. 

8 reacties

 • bert k

  4 weken geleden
  erger me wild aan ME,vuurpijlen,rookbommen...welke gekken doen dat uit...komen die bij de buurman vandaan:)))
 • Godebald van Binsbergen

  1 maand geleden
  Wat verlang ik weer terug naar de Corona lock-down, toen al deze zogenaamde voetbal-supporters gezellig thuis zaten en hun ouders lastig vielen met hun onaangepast asociaal gedrag. Gelukkig gaat PEC Zwolle snoeihard degraderen.
 • HAM Boelens

  1 maand geleden
  Wat is er mis met de politie die de orde bewaard? Wat ie er mis het rapalje? Niet opgevoed? Ze vervelen zich. Jammer dat dienstplicht niet meer bestaat. Dan hadden we prachtige voetbalwedstrijden zoals het hoort.
 • getty tabak

  1 maand geleden
  Wie betaalt de massale politie inzet eigenlijk? Dragen de clubs daar maar iets zelf aan bij?
 • Hans W.

  1 maand geleden
  Verdiend gewonnen , Jammer van het vuurwerk
 1. Alcides boekt nieuwe zege, Rohda Raalte klimt naar koppositie in 1E en IJsselstreek haalt uit tegen De Hoven
  PREMIUM
  Teruglezen liveblog

  Alcides boekt nieuwe zege, Rohda Raalte klimt naar koppositie in 1E en IJssel­streek haalt uit tegen De Hoven

  Na pijnlijke nederlagen tegen HBS (0-3) en De Zouaven (7-0) en een gelijkspel tegen hekkensluiter Emmen leek Alcides de draad volledig kwijt te zijn. Niets blijkt echter minder waar. De ploeg uit Meppel boekte boekte zondagmiddag haar tweede opeenvolgende zege: TAC’90 werd met 6-3 verslagen. Het was niet het enige spektakelstuk op deze zondag, want Columbia en BVC’12 maakten er met acht doelpunten ook een feestje van. In dezelfde competitie deelde Rohda Raalte een tik uit aan Dalfsen, terwijl Apeldoornse Boys in 4F nipt te sterk was voor Beekbergen. Er viel in ieder geval weer genoeg te genieten. Herbeleef de voetbalzondag in onderstaand liveblog.