Eerste vaccinatie Catharina Ziekenhuis in Eindhoven met het Pfizer-vaccin.
Volledig scherm
PREMIUM
Eerste vaccinatie Catharina Ziekenhuis in Eindhoven met het Pfizer-vaccin. © Rene Manders/DCI Media

Els (75) zit in de hoek van ‘weigerachtige vaccinatie-stumperds’ en daarom schreef ze de krant een boze brief

Als haar man lekker naar binnen mag, moet zij buiten op het terras wachten. Els van Zwieten (75) uit Zierikzee is voor de coronapas een ongevaccineerde. Ze schreef een brief naar de krant. Want ze zit in de hoek van de weigerachtige stumperds, zo voelt ze dat. En bedankt!

10 reacties

 • Roel Akkerman

  1 jaar geleden
  Veel gevaccineerde mensen zijn gefrustreerd omdat de overheid beloftes hebben gedaan die zij niet kunnen waarmaken, groepsimmuniteit? Werkt niet door de besmettelijkheid en de mutaties. 100% gevaccineerd bestaat niet! Kinderen en kwetsbaren worden niet gevaccineerd ook niet bij een eventuele vaccinatieplicht. De discussie over bezwaarden is dus onnodig. Maar het virus is ook niet meer het echte probleem maar de ziekenhuis capaciteit. Maar wie geloofd ook een politicus in verkiezingstijd?
 • Lies Verwer

  1 jaar geleden
  Goed gesproken
 • J.K.G. Sleurink

  1 jaar geleden
  De hyperfocus van het OMT en dus het kabinet is eenzijdig gericht op dwingend vaccineren. De zorgkosten zijn onbeheersbaar en dit is HET momentum voor een omschakeling naar een andere leefstijl. Alle deskundigen zijn het erover eens, dat talloze klachten als diabetes, hart- en vaatziekten, kanker enz. verband houden met slechte eet- en leefgewoontes. Boost je immuunsysteem met gezonde voeding en bewegingen. Neem elke dag vit. C en D als viruskillers en de ziekenhuisopnames zullen evident dalen.
 • Emma Nieboer

  1 jaar geleden
  Dit is ook precies zo als ik het ervaar. Na de eerste prik ben ik uiteindelijk met hartfalen in het ziekenhuis opgenomen. En ik durf ook geen tweede meer aan.
 • Marianne Steenbergen

  1 jaar geleden
  Goed om de andere kant van de medaille ook eens te laten zien. Veel mensen hebben geen andere keus. Marianne Steenbergen
 1. Jubileumzege voor motorcrosser Jeffrey Herlings op Sardinië

  Jubileumze­ge voor motorcros­ser Jeffrey Herlings op Sardinië

  Jeffrey Herlings is helemaal terug van weggeweest. De Brabantse motorcrosser, die het hele vorige seizoen miste vanwege een hielblessure, won de Grote Prijs van Sardinië. Het was zijn 39ste overwinning in de MXGP. Met de 61 GP-zeges in de MX2 daarbij opgeteld was het zijn honderdste zege in totaal. Het record van de Belg Stefan Everts komt in zicht. Everts won in zijn carrière 101 grands prix en voert daarmee de eeuwige ranglijst aan.