Eerste vaccinatie Catharina Ziekenhuis in Eindhoven met het Pfizer-vaccin.
Volledig scherm
PREMIUM
Eerste vaccinatie Catharina Ziekenhuis in Eindhoven met het Pfizer-vaccin. © Rene Manders/DCI Media

Els (75) zit in de hoek van ‘weigerachtige vaccinatie-stumperds’ en daarom schreef ze de krant een boze brief

Als haar man lekker naar binnen mag, moet zij buiten op het terras wachten. Els van Zwieten (75) uit Zierikzee is voor de coronapas een ongevaccineerde. Ze schreef een brief naar de krant. Want ze zit in de hoek van de weigerachtige stumperds, zo voelt ze dat. En bedankt!

12 reacties

 • Roel Akkerman

  1 maand geleden
  Veel gevaccineerde mensen zijn gefrustreerd omdat de overheid beloftes hebben gedaan die zij niet kunnen waarmaken, groepsimmuniteit? Werkt niet door de besmettelijkheid en de mutaties. 100% gevaccineerd bestaat niet! Kinderen en kwetsbaren worden niet gevaccineerd ook niet bij een eventuele vaccinatieplicht. De discussie over bezwaarden is dus onnodig. Maar het virus is ook niet meer het echte probleem maar de ziekenhuis capaciteit. Maar wie geloofd ook een politicus in verkiezingstijd?
 • Verwer

  1 maand geleden
  Goed gesproken
 • J.K.G. Sleurink

  1 maand geleden
  De hyperfocus van het OMT en dus het kabinet is eenzijdig gericht op dwingend vaccineren. De zorgkosten zijn onbeheersbaar en dit is HET momentum voor een omschakeling naar een andere leefstijl. Alle deskundigen zijn het erover eens, dat talloze klachten als diabetes, hart- en vaatziekten, kanker enz. verband houden met slechte eet- en leefgewoontes. Boost je immuunsysteem met gezonde voeding en bewegingen. Neem elke dag vit. C en D als viruskillers en de ziekenhuisopnames zullen evident dalen.
 • E Goedhart

  1 maand geleden
  Niet mee eens Reinder Bosch. Kijk eens naar de bijwerkingen. Duizenden vrouwen met menstruatie klachten. Collega van 23 al 7 maanden, bang voor onvruchtbaarheid en spijt van de vaccinatie. Kennis overlijdt 2 dagen na de prik, hartfalen, was gezond. Jongen van 19 loopt dagen met een lymfeklier ter grootte van een tennisbal. De fabrikanten beamen dat ook gewoon. Ja, vaccineren werkt, dat is een feit. Maar de bijwerkingen zijn óók een feit, en dat mensen daarom niet gevaccineerd snap ik heel goed.
 • Emma Nieboer

  1 maand geleden
  Dit is ook precies zo als ik het ervaar. Na de eerste prik ben ik uiteindelijk met hartfalen in het ziekenhuis opgenomen. En ik durf ook geen tweede meer aan.