CineCity in Vlissingen
Volledig scherm
PREMIUM
CineCity in Vlissingen

Eugenie (19) mishandeld in bioscoop omdat ze te hard lachte: ‘Zit nu met hersenschudding thuis’

De 19-jarige Eugenie uit Vlissingen is zaterdag in bioscoop CineCity in Vlissingen door een man mishandeld. Ze werd geslagen omdat ze te uitbundig zou hebben gelachen tijdens de film Eternals. Ze zit nu met een hersenschudding thuis. 

2 reacties

 • Julius Bruins

  6 maanden geleden
  Niets is zo irritant als die overdreven medebezoekers in de bioscoopzaal, stop dan een sok in je mond of zo. Ik kan mij goed voorstellen dat er iemand door het lint gaat, maar een corrigerende tik gaat inderdaad wel wat ver. Gewoon de bioscoop erop aanspreken, die verwijderd ze wel uit de zaal.
 • C Peters

  6 maanden geleden
  En niemand kwam tussen beide, lekker mannetje had ook een paar tikken tegen zijn kop moeten hebben,lafaard.
 1. Beeld, geluid en design opnieuw gedefinieerd
  aangeboden door B&O Troelstra

  Deze speakers en tv's zijn net zo stijlvol als een kunstwerk aan de muur

  Regelmatig stoppen er voorbijgangers in de Luttekestraat om de nieuwste apparatuur van Bang & Olufsen te bewonderen. Hun ogen vallen op de speakers die als een kunstwerk aan de muren hangen; de tv’s met eiken lamellen soundspeaker of de nieuwste multiroomspeakers zoals de Beoplay Level. Bang & Olufsen dealer Meine Troelstra heeft ze naar Zwolle gebracht. Dat hij er dertig jaar geleden voor koos exclusief dealer te worden van het Deense merk heeft hij nog geen dag betreurd.