Een thermostaat in een woning wordt lager gezet. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een thermostaat in een woning wordt lager gezet. Foto ter illustratie. © Jeffrey Groeneweg

Experts reageren op oplossing van Wilma (61), die haar gaskraan volledig dichtdraaide: ‘Onverstandig’

Kun je verder leven zonder centrale verwarming in je huis? En hoe verantwoord is dat voor je gezondheid? Het verhaal van Wilma Maree, die haar gaskraan helemaal dichtdraaide na het zien van de energierekening, maakt de tongen los. Experts reageren op haar creatieve oplossing om de winter door te komen.

10 reacties

 • R. Gerritsen

  5 maanden geleden
  Rutte vliegt in het regeringsvliegtuig naar Suriname terwijl de armoede in Nederland toeneemt!
 • Sjaak Trekhaak

  5 maanden geleden
  Moderne slavernij Anno 2022. Met bloed zweet en tranen werken voor en dak boven je hoofd en voedsel.. hoe duur de rekeningen ook worden ik laat mijn kind en vrouw never nooit kou lijden!!!!!! Dan maar schuld op schuld op schuld..... onze roverheid maak ons allemaal kapot!
 • M J van Loo

  5 maanden geleden
  Suzanne Hoogers van Milieu Centraal vindt dat mevrouw dit niet moet doen en er wel een andere manier is om het op telossen....Hoogers heeft makkelijk lullen zelf een mooie baan en mooi kunnen zeuren over milieu en zelf niet ondervinden hoe diep dit probleem zit...milieu mensen allemaal betweters en zelf zakken vullen van subsidies.
 • Rene Jezuit

  5 maanden geleden
  Makkelijk praten eerst de afsluiting en dan met een oplossing komen en dan nog commentaar leveren ook nog echt zielig hoor
 • Evert Stokking

  5 maanden geleden
  dom.... stroom is duurder dan gas energiecentrales hebben om even makkelijk te rekenen een rendement van 50% dus aan energie heb je 2x zoveel gas nodig als er stroom wordt geproduceerd...