Volledig scherm
De politie heeft donderdag 4 mannen aangehouden die werken bij transportbedrijf Jan Bakker uit Oldebroek. © GinoPress B.V.

Gemist? Aanhouding in moordzaak Halil Erol en inval vanwege mestfraude in Oldebroek

Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van vrijdag 14 juni.

Aanhoudingen voor mestfraude - De politie heeft donderdag vier mannen aangehouden die tientallen boeren zouden hebben geholpen met het plegen van mestfraude. Ze werken voor transportbedrijf en mesthandelaar Jan Bakker uit Oldebroek.Zowel het bedrijf als de vier mannen worden verdacht. 

Wantrouwen info inenten - Meer dan een derde van de ouders met jonge kinderen heeft geen vertrouwen in de informatie van de overheid over de noodzaak van inenten. Tegelijkertijd wil ruim 70 procent van alle Nederlanders wel dat er een vaccinatieplicht komt.

Steekpartij bij Bandenkoning - Bij de Bandenkoning aan de Asselsestraat in Apeldoorn heeft vanmorgen een steekpartij plaatsgevonden.  Aanleiding voor de steekpartij was volgens Eyyub Akdag, de zoon van de in Turkije verblijvende Bandenkoning-eigenaar, een ruzie over het een raampje in de aan de dader verhuurde bovenwoning.

Aanhouding bij moordzaak Steenwijk - Een 42-jarige inwoner van Meppel is vrijdagmorgen aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij moord op de destijds 34-jarige Halil Erol uit Steenwijk. Halil Erol, vader van twee jonge dochters, verdween op zaterdag 6 februari 2010. Later dat jaar en in 2013 werden lichaamsdelen teruggevonden op verschillende plekken in het land.  

Huiberts (19) tekent bij PEC Zwolle - In navolging van Jan Quispel heeft ook jeugdspeler Dean Huiberts een profcontract getekend bij PEC Zwolle. De jonge voetballer verbindt zich voor drie seizoenen aan de eredivisionist.

Premium-verhaal van de dag

Problemen van Lelystad Airport - Een nieuwe klap voor de opening van Lelystad Airport in april 2020. Een recente uitspraak van de Raad van State dwingt het kabinet de uitstoot van stikstof terug te dringen. En dat heeft mogelijke gevolgen voor de opening van het vakantievliegveld in Lelystad. De zoveelste tegenvaller voor het geplaagde vliegveld.Komt het nog goed?

  1. Spaanse Big Brother filmt verkrachting kandidate en confronteert haar met de beelden
    Play

    Spaanse Big Brother filmt verkrach­ting kandidate en confron­teert haar met de beelden

    Twee jaar geleden zou een deelneemster aan ‘Gran Hermano’, de Spaanse versie van Big Brother, verkracht zijn door een andere kandidaat. Nu het proces tegen de dader bijna van start gaat, komt de krant El Confidencial met verbijsterende beelden. Daarop is te zien hoe de vrouw door ‘Big Brother’ geconfronteerd wordt met de opnames. Programmamakers hadden de verkrachting namelijk gefilmd en lieten alles gebeuren.